De sport en beweegcoach

Vanaf 2017 biedt het CBT een extra dienst op het gebied van beweeg en sport advies en zijn we een van de eerste gezondheidscentra met een sport- en beweegcoach in de regio. Binnen het werkveld sport brengt de Sport- en Beweegcoach partijen bij elkaar, denkt zij mee in nieuwe mogelijkheden en samenwerkingsverbanden en enthousiasmeert zij mensen om samen in beweging te komen.

Bewegen bij het CBT

Hebt u sport doelstellingen die u graag wilt behalen? U wilt weer gaan trainen na een ziekte of blessure? Wilt u graag beginnen met sporten, maar weet u niet hoe? Wat uw reden ook is, de sport- en beweegcoach helpt u met een beweegprogramma die het beste bij u past! Bij het CBT werken fysiotherapeuten, oefentherapeuten cesar/mensendieck/osteopathie, diŽtist en de sport- en beweeg coach onder hetzelfde dak, waardoor de lijnen kort zijn en u de beste zorg krijgt.

Over de Sport en beweegcoach

Marieke de Wit is de sport- en beweegcoach binnen het Centrum voor Beweging en Therapie. Zij is een gedreven sportprofessional die met haar passie voor sport mensen weet te motiveren om te bewegen. Naast dat zij zich binnen het CBT inzet, draagt zij ook actief bij aan een beter beweegaanbod in de buurt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen het bewegen met de sport- en beweegcoach? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer weten over De sport en beweegcoach?
Neem dan contact op met Marieke de Wit.

Bel mij terug!
Marieke de Wit