Vacature oncologiefysiotherapeut

30 oktober 2018 12:06:00

Vacature Oncologiefysiotherapeut(e)

Het Centrum voor Beweging en Therapie is met ingang van 1 januari 2019 op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut(e) voor 20-32 uur die gespecialiseerd is in Oncologiefysiotherapie en bij voorkeur ook bekend is met medische trainingstherapie.

Ook fysiotherapeuten die bezig zijn met of interesse hebben in het volgen van een van deze opleidingen willen we vragen om te reageren.

Je komt in een team te werken met 6 collegae fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, waaronder een oncologiefysiotherapeute en een oedeemfysiotherapeute. In ons centrum werken we ook samen met osteopaten, oefentherapeuten, een diëtiste, een podoloog, en een psycholoog.

We zoeken een collega met affiniteit voor de doelgroep oncologie, met goede communicatieve vaardigheden, die graag in teamverband werkt, en bereid is zich in te zetten om samen met de andere collega oncologie contact met het netwerk te onderhouden. 

Ben jij sociaalvaardig, initiatiefrijk en flexibel? Ben je ook bereid een avond in de week (tot 21:00 uur) of op zaterdag te werken? Werk je graag in teamverband en ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in een moderne, professionele praktijk? Indien jij denkt ons team te kunnen versterken/aanvullen mail dan je CV met foto en een begeleidende brief met je motivatie naar j.delouw@cbtfysio.nl of h.nederlof@cbtfsyio.nl .

CBT Fysio