Monique van Zutphen

Telefoon: 040- 243 95 37

E-mail: m.vanzutphen@cbtfysio.nl

Wat drijft mij:

Een grote variatie aan mensen, persoonlijkheden en interactie waarbij de lichamelijke klacht centraal staat en ook omgeving en cultuur een belangrijke rol spelen, waardoor 'dezelfde' klacht zich bij eenieder anders presenteert. Een klacht bekijken vanuit een breed perspectief. Inmiddels is bekend dat bij een klacht altijd een fysieke, emotionele en sociale component aanwezig zijn. Het tijdig in kaart brengen van eventuele factoren die het herstel belemmeren en een actieve participatie van de patiënt is hierbij van belang. Ik zal samen met u op zoek gaan naar een duidelijke formulering van uw hulpvraag, waarbij u gestuurd wordt om een eigen aandeel in het behandelproces te hebben door meer bewustwording en inzicht in uw dagelijkse leven / activiteiten om eventueel terugkerende klachten te voorkomen.  Deze interne drijfveer wordt ondersteund door de master Psychosomatische Fysiotherapie die ik momenteel volg.

Aandachtsgebieden:

Fysiotherapie, Medische Trainings Therapie, Medical Taping, spanningsgerelateerde klachten, diagnostiek en behandeling psychosomatische klachten waarbij bewustwording een grote rol speelt.
Pijn en discomfort verminderen met behulp van behandelingen volgens de Mulligan-principes, ontspanningsoefeningen, afstemmen van belasting en belastbaarheid door het vergroten van de zelfcontrole, houdingscorrectie en training.

Werkervaring:

Opleiding en relevante cursussen:

Specialisaties:

Lidmaatschap:

Hobby’s en bijzonderheden:

Wil je meer weten over Monique van Zutphen?
Neem dan contact op met Monique van Zutphen.

Bel mij terug!
Monique van Zutphen