Judith Foederer

Telefoon: 040- 243 95 37

E-mail: j.foederer@cbtfysio.nl

Wat drijft mij:
Iedere persoon is uniek en verdiend een op maat gemaakte behandeling die optimaal is afgestemd op het individu. Dezelfde klachten/diagnose brengen andere persoonlijkheden met zich mee en verdienen een eigen aanpak. Dat ik hieraan mag bijdragen vind ik uitdagend, afwisselend en geeft me voldoening.

Aandachtsgebieden

Werkervaring
Sinds juli 2015 tot heden ben ik werkzaam in het Centrum voor Beweging en Therapie.
Van juli tot en met december 2016 heb ik dit gecombineerd met een baan bij Fysiotherapie Raimond, te Helmond. Omdat ik per januari 2017 36 uur kon gaan werken in het CBT en het werken hier me erg goed bevalt, ben ik gestopt met werken in Helmond.

Opleidingen en relevante cursussen:

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut in 2014, heb ik besloten om direct verder te gaan studeren om zo meer kennis op te doen. Ik wilde in eerste instantie voltijds gaan studeren en ben toen terecht gekomen aan de Vrije Universiteit in Brussel (VUB). Het eerste schooljaar (2014-2015) heb ik daar het schakelprogramma gevolgd in combinatie met een deel van het eerste masterjaar.

In de zomer van 2015 ben ik begonnen met werken als (waarnemend) fysiotherapeut in het CBT. Na het studiejaar en het werken kwam ik erachter dat mijn grootste interesse ligt bij neurologische aandoeningen. Vandaar dat ik besloten heb om dit als afstudeerrichting te kiezen. Deze richting is interuniversitair wat betekent dat ik buiten Brussel les had in voornamelijk Leuven, maar ook in Hasselt en Antwerpen. Gelukkig kon ik het studeren wel gaan combineren met werken als fysiotherapeut hier in de praktijk. Weliswaar op een lager pitje, ik werkte toen op zaterdagochtend.

De Master opleiding heb ik afgerond in januari 2017, waardoor ik me nu officieel Msc. mag noemen.Naast de reguliere fysiotherapie behandelingen, probeer ik de opgedane kennis uit de Master toe te passen door zoveel mogelijk patiënten met neurologische aandoeningen te behandelen. Deze combinatie vind ik erg leuk en afwisselend.  

Lidmaatschap:

Hobby's & bijzonderheden

 

Wil je meer weten over Judith Foederer?
Neem dan contact op met Judith Foederer.

Bel mij terug!
Judith Foederer