Persoonlijke aandacht is de basisvoorwaarde voor goede fysiotherapie. In Eindhoven kun je bij Centrum voor Beweging & Therapie rekenen op toegewijde zorg, waarbij telkens goed wordt gekeken naar de volgende stap. Samen beter in beweging. Rustig aan vooruit, zodat je vlug van je pijn of blokkade verlost bent.

Fysiotherapiepraktijk doorgegroeid tot bewegingstherapie

Ooit begonnen als fysiotherapiepraktijk, is ons bewegingscentrum nu een breed en compleet dienstencentrum. Mensen met blokkades aan het bewegingsapparaat werken hier aan een snel herstel. Onze missie is om jou als klant al bewegend weer optimaal te helpen functioneren.

Diverse specialisaties

Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen specialisaties. Als bedrijf bieden wij onder meer:


  • manuele therapie
  • oncologiefysiotherapie
  • oedeemfysiotherapie


Het draait er bij ons om dat jij als klant de bewegingen blijft uitvoeren die voor je mogelijk zijn. Door je weefsels actief te stimuleren, versterk je ze van binnenuit.

Bekijk onze specialisaties

Een bedreven team 

Wij medewerkers van Centrum voor Beweging & Therapie zijn uiteraard BIG-geregistreerd. Ook staan we geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en zijn we aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme. Als praktijk zijn wij bovendien lid van het landelijke netwerk Wittemeer.

Centrum Voor Beweging en Therapie
Jasonstraat 3 
5631JB Eindhoven 

Kvk: 17255489

Contact

  (040) 2439537

  info@cbtfysio.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00

Dinsdag 08:00 - 21:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 21:00

Vrijdag 08:00 - 18:00