Optimaal bewegend functioneren onder begeleiding van dit deskundige en gedreven team

Waar we vroeger alleen fysiotherapie aanboden, interpreteren we bij het Centrum voor Beweging & Therapie het vakgebied nu breder. Een probleem in het bewegingsapparaat los je niet op door stil te zitten. Je moet juist bewegen en werken aan je fitheid. Dit doen we in onze praktijk samen. Het is voor ons als team belangrijk dat jij als bezoeker je hier fijn en op je plek voelt. Daar is persoonlijke aandacht een wezenlijk onderdeel van.

Naam: Wim Rovers

Functie: Fysiotherapie, Dry needling, Medical taping

Naam: Nikay Janzen

Functie: Oedeemfysiotherapeut, Oncologiefysiotherapeut i.o., MS Zorg Nederland

Naam: Judith Foederer MSc

Functie: Fysiotherapeut; Gespecialiseerd in neurorevalidatie; Medical Taping Concept, MS Zorg Nederland.

Naam: John Groenen MS

Functie: Manueel Therapeut (Lid NVMT), aandachtsgebieden; Wervelkolom (nek, borstwervelkolom en lage rug), Schouder (lid SchouderNetwerk Zuid-Oost Nederland en SchouderNetwerk Noord-Brabant), hoofdpijn, duizeligheid en COPD.

Naam: Jeroen de Louw

Functie: Fysiotherapeut; aandachtsgebieden: Knieklachten, COPD-Sarcoïdose; Bowentherapeut; Medische Fitness; Medical Taping Concept

Naam: Herman Nederlof

Functie: Fysiotherapeut, Adem- en ontspanningstherapeut Methode van Dixhoorn, Bowen- en Emmett-therapeut; Claudicationet-therapeut; Medical Taping Concept

Naam: Marieke Verbeek

Functie: Oncologiefysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut

Naam: Marjan Otten

Functie: secretaresse, receptie

en administratieve ondersteuning

Door spieren op de juiste plekken op te bouwen, verlicht je de belasting op de zwakkere delen van je bouw.

Aangesloten bij het KNGF

De praktijk bestaat uit een enthousiast en gedreven team van fysiotherapeuten, ieder met zijn of haar eigen specialisaties. Iedereen is BIG-geregistreerd, en staat in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Als fysiotherapeutencentrum zijn wij aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Ook zijn we lid van het landelijke netwerk Wittemeer.

Waarom alles onder 1 dak?
In het CBT werken fysiotherapeuten met diverse specialisaties nauw samen. Zo bekijken wij je klacht vanuit diverse oogpunten, waardoor we gemakkelijker een effectief behandelplan kunnen ontwikkelen. Fysiotherapie, Osteopathie, Mensendieck, Psychologie, Registerpodologie en Sport- en Bewegingscoaching bijvoorbeeld. Voeg daar innovatieve en moderne faciliteiten aan toe, en je hebt een effectief behandelpakket voor jong en oud.


Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Centrum Voor Beweging en Therapie
Jasonstraat 3 
5631JB Eindhoven 

Kvk: 17255489

Contact

  (040) 2439537

  info@cbtfysio.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00

Dinsdag 08:00 - 21:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 21:00

Vrijdag 08:00 - 18:00