Smits Coaching

Heb je een probleem op persoonlijk of zakelijk gebied en kom je er alleen niet uit? Maak een afspraak met Inge Smits van Smits Coaching voor een coachgesprek.

Smits Coaching is een zelfstandige, professionele praktijk, gespecialiseerd in Oplossingsgerichte Coaching. Hulpvragen liggen op het gebied van werk, balans, zelfvertrouwen, relaties, scheiding en gezondheid. Daarnaast wordt Smits Coaching ingezet bij ziekteverzuim, motivatieproblemen of andere arbeid gerelateerde problemen.

Inge Smits motiveert om de regie terug te nemen over je leven. Je krijgt nieuwe inzichten en praktische oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt!

Ze helpt met:

Met als resultaat dat je met meer zelfvertrouwen en meer mogelijkheden het probleem zelf weer op kunt lossen of er anders mee omgaat.  

Inge Smits is jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven en is sinds een aantal jaren als Register Coach/Counsellor werkzaam binnen haar eigen praktijk. Zij heeft een oplossings- en resultaatgerichte manier van werken en heeft ervaring met Time Management technieken, Stressmanagement, doorbreken van gedachtenpatronen en Mindfulness.  

Mensen die door haar gecoacht zijn ervaren meer overzicht, meer zelfvertrouwen, minder stress en meer controle.  

Ter kennismaking biedt zij de mogelijkheid om eenmalig een kosteloos coach gesprek van een half uur te boeken.

Voor meer informatie of afspraak kijk ook op www.smitscoaching.com of bel haar op 06-41638130.

Wil je meer weten over Smits Coaching?
Neem dan contact op met Inge Smits: 06-41638130.

Bel mij terug!
Smits Coaching