Ingeborg osteopathie

Wat is osteopathie?
Osteopathie is een manuele geneeswijze. Een osteopaat onderzoekt waar in het lichaam de beweging hapert en herstelt de samenwerking tussen de verschillende weefsels, van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. Zij gebruikt hiervoor geen medicijnen of apparatuur, maar uitsluitend haar handen.

Wanneer osteopathie?
De osteopatische behandeling richt zich op het verhelpen van de oorzaak van de klachten, niet op de symptomen zoals pijn, stijfheid en verminderde functie. Hieronder volgt een overzicht van indicaties wanneer u een osteopaat kunt raadplegen. Deze lijst is niet volledig.
 
Indicaties bij volwassenen

Indicaties bij baby’s en kinderen
Osteopathie is voor baby’s en kinderen een zeer geschikte behandelwijze, omdat door de milde en effectieve technieken vaak weinig bijwerkingen optreden en kinderen ontspannen reageren op de behandeling. Hieronder vindt u een lijst van de meest gebruikelijke indicaties voor osteopathie bij baby’s en kinderen.

Staat uw klacht er niet bij of heeft u vragen over uw klachten, neem dan vrijblijvend contact op met Ingeborg d’Hondt via www.ingeborgosteopathie.nl of telefonisch op 040-2452613.

Wil je meer weten over Ingeborg osteopathie?
Neem dan contact op met Ingeborg d'Hondt.

Bel mij terug!
osteopathie