Fysiotherapie CBT

Het Centrum voor Beweging en Therapie is ontstaan uit een fysiotherapiepraktijk. In het centrum neemt de fysiotherapiepraktijk nog steeds een belangrijke plaats in. De praktijk bestaat bijna 50 jaar en nog steeds loopt de praktijk voorop in de ontwikkelingen in de fysiotherapie en de gezondheidszorg. We willen gewoon altijd de beste zorg leveren die op dat moment voorhanden is. Deze zorg willen we ook graag leveren op de manier zoals u die zorg graag zou willen ontvangen. Met onze deskundigheid staan we daarom geheel ten dienste van u. Onze missie is dan ook: "Zorg voor een optimaal bewegend functioneren van mensen. Samen beter in Beweging !".

“We zouden het fantastisch vinden als mensen in Eindhoven- Noord bij de woorden fysiotherapie of therapie meteen denken aan het CBT. En dat deze mensen het CBT ook aanbevelen aan anderen vanwege de expertise op het gebied van “Eerste Hulp” bij spier- en gewrichtsklachten (Manuele therapie, Emmett- therapie) of op het gebied van complexe behandelingen (oncologie, (neuro)revalidatie, psychosomatiek en COPD).

We willen graag dat iedereen die het CBT binnenkomt zich welkom, gewaardeerd en gehoord voelt en wordt geholpen door liefdevolle en gepassioneerde CBT- ers in een prettige, vrolijke en ontspannen sfeer.”

De praktijk bestaat uit een enthousiast team van zeven fysiotherapeuten, met ieder zijn of haar eigen specialisatie. De specialisaties zijn onder andere manuele therapie, oncologie fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, fysiotherapie bij COPD-Diabetes en Burnout, adem- en ontspanningstherapie , Bowen- en Emmett Therapie.