Dietiste Sharona van Weert

Even voorstellen!

Mijn naam is Sharona van Weert en ben werkzaam als diŽtiste binnen Vitalis Behandelgroep. Als geriatrisch diŽtist ben ik werkzaam op een grote revalidatieafdeling waar ik zeer diverse en vaak complexe ziektebeelden zie. De afgelopen jaren heb ik met name veel ervaring opgedaan m.b.t. ondervoeding, vaak gecombineerd met andere ziektebeelden zoals COPD, oncologie, diabetes en/of nierziekten.

Behandeling op maat vind ik erg belangrijk. Iedereen is anders en daarom heeft iedere cliŽnt zijn/haar eigen dieet nodig. Op gestructureerde wijze bepaal ik de voedingstoestand en voedingsbehoeftes met behulp van een aantal objectieve metingen. Hiervoor wordt o.a. gebruik gemaakt van een Bio-impedantie-meter die de lichaamssamenstelling in kaart brengt. Deze meter, meet de spiermassa en kan dus ook gebruikt worden om de voortgang bij de fysiotherapie meetbaar te maken. Echter, zonder voeding is de opbouw van spiermassa erg lastig! En daarom is de multidisciplinaire samenwerking met o.a. fysiotherapie zo belangrijk. Door intensieve samenwerking verbeterd de kwaliteit en effectiviteit van de behandeling.

Sinds april ben ik gestart met een spreekuur in het Centrum voor Beweging & Therapie. Een ontzettend mooie kans die ik met beide handen aangrijp. Dus heb je een vraag, loop je ergens tegen aan? Loop even binnen of neem contact met me op! DiŽtetiek wordt voor 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering (4-7 behandelingen). Vraag wel een verwijzing bij de huisarts aan!

06-10233810 / 040-2151759

s.van.weert@vitalisgroep.nl

Wil je meer weten over Dietiste Sharona van Weert?
Neem dan contact op met Sharona van Weert: 06-10233810 / 040-2151759.

Bel mij terug!