Emm-Tech Training in het CBT!

Emm-Tech Training in het Centrum voor Beweging en Therapie

Datum:

Meer informatie: Herman Nederlof

Email: h.nederlof@cbtfysio.nl

Website: www.emmett-techniek.nl

Emm-Tech is een verkorte versie van de Emmett Techniek en wordt gegeven in één lesdag van acht uur. Deze workshop is opgezet door Ross Emmett zodat ook niet-therapeuten de mogelijkheid hebben om zijn techniek te leren en toe te passen op familie en vrienden. De geselecteerde technieken zijn zo veilig en zo eenvoudig toe te passen dat Iedereen deze cursus kan doen, er is geen vooropleiding vereist. Emm-Tech is een must voor trainers en begeleiders, leerkrachten, verloskundigen, verpleegkundigen/of diegenen die, al dan niet beroepsmatig, werkzaam zijn in de bejaardenzorg of kinderopvang. Ook is Emm-Tech bij uitstek geschikt voor therapeuten die overwegen de Emmett Techniek opleiding te volgen en eerst een ‘taster’ willen doen.

Een Emm-Tech workshop kost 181,50 euro (incl.21% BTW). Aan het eind van de cursusdag beheerst u 11 speciaal geselecteerde ‘muscle release’ technieken uit de Emmett Techniek en kunt u deze meteen toepassen in uw eigen omgeving of praktijk. Elke cursist ontvangt een link met toegang tot een website met een duidelijke demonstratie van deze technieken.

Herman Nederlof is een gekwalificeerd Emm-Tech docent. In Nederland zijn er 4 Emm-tech docenten actief. Vanaf minimaal 6 deelnemers is het ook mogelijk om een workshop bij u in de buurt te verzorgen!

11 Technieken:

SCM voor nek/schouders

Pect minor schouders

Biceps arm/schouders

AC arm/schouders

Onderarm arm/schouders

Lat dorsi rug/schouders

Diafragma ademhaling

ITB heup/knie/been

ITB/Sartorius  been/knie

Kuit enkel/lymphatisch

Enkel balans/voet

Wil je meer weten over Emm-Tech Training in het CBT!?
Neem dan contact op met Herman Nederlof.

Bel mij terug!
Emmtech CBT