Mild Psychologie

Inhoudsopgave

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 21:00

Dinsdag: 08:00 – 21:00

Woensdag: 08:00 – 18:00

Donderdag: 08:00 – 21:00

Vrijdag: 08:00 – 18:00

Zaterdag / zondag: gesloten

Welkom bij Mild Psychologie; een laagdrempelige plek voor vrouwen vanaf 30 jaar met milde psychische klachten of problemen, vrouwen die willen investeren in hun veerkracht, in hun persoonlijke ontwikkeling of op zoek zijn naar houvast en richting in een moeilijke periode.

Misschien ben je uit evenwicht gebracht. Bijvoorbeeld als gevolg van een verlies, gezondheidsklachten, mantelzorg, grote veranderingen of langdurig veel ballen in de lucht houden. Misschien zoek je naar een manier om beter je grenzen te herkennen en bewaken, naar je lijf te luisteren of vanuit meer vertrouwen met een bepaalde situatie om te gaan. Juist wanneer we meer stress, pijn of uitdaging ervaren blijkt het vaak lastig om goed voor onszelf te zorgen. Dit kan gepaard gaan met klachten als piekeren, slechter slapen, minder goed kunnen ontspannen, misschien angst- en paniekklachten of hoofd- nek- of buikpijn. Hiermee aan de slag gaan kan voorkomen dat problemen of klachten onnodig verergeren. Tijd voor een investering in je veerkracht, uit zorg voor jezelf.

Mild Psychologie is gestart vanuit de gedachte dat je geen (ernstige) psychische aandoening hoeft te hebben om te kunnen profiteren van het contact met een psycholoog. Je kunt dus al met relatief milde klachten, of uit voorzorg, terecht. Want vroegtijdig investeren in je veerkracht en mentale gezondheid heeft een preventief effect, helpt herstellen van stress en emotionele pijn, kan erger klachten voorkomen en helpt het leven te leven in de gewenste richting.

De ondersteuning is afgestemd op jouw vraag en kan bestaan uit een onbevooroordeeld luisterend oor, hulp bij reflectie, het onderzoeken van patronen in gedrag, gedachten en gevoel, het ontwikkelen van een meer effectieve manier om met tegenslag en pijn om te gaan, training van (zelf)compassie en mindfulness. Altijd is jouw verhaal het vertrekpunt en het verstevigen van je veerkracht de richting.

 

Ik ben Sanne Nota, Psycholoog

Je kunt contact met me opnemen via www.mildpsychologie.nl

Hier vind je ook meer informatie over de werkwijze en de tarieven.

Jeroen de Louw
Fysiotherapeut

"Samen beter in beweging"

Fysiotherapie is vrij toegankelijk. Ook zonder verwijzing kun je direct een afspraak maken.

Gelieve mee te nemen bij de eerste afspraak:
  • Legitimatiebewijs
  • De verwijzing (alleen als je bent verwezen door een arts)
  • Verzekeringspas

Sinds 2015 scoort CBT een 9+

Waardering: 9,4
5/5

21 december 2022

Aandoening / behandeling: neuropathieën

“De fysiotherapeut stel veel belangstelling. Niet alleen voor het te behandelen probleem. Maar ook voor de omgeving.”

Bejegening: 9/10

Deskundigheid: 9/10

Informatie: 10/10

Behandeling: 10/10

Waardering: 9,9

5/5

1 juni 2020

“Kom er al 45 jaar nooit hebben ze het op gegeven en zijn ze er altijd geweest voor mij tot op de dag van vandaag. Alles gaat altijd in overleg. was ik te slecht dat ik niet kon komen kwamen ze thuis. Mag zelf suggesties aangeven en ze bekijken dat of het zou kunnen werken of dat het juist helemaal niet goed zou zijn voor mij. Een geweldig team.

Bejegening: 10/10

Deskundigheid: 10/10

Informatie: 10/10

Behandeling: 10/10

Waardering: 9,6

5/5

8 april 2022

Aandoening / behandeling: gewrichtspijn

“Super goede behandeling, Hier word duidelijke uitleg gegeven, over de behandelingen. Bovendien is het gebouw super schoon. Heb heel veel vertrouwen, en deze Praktijk k word geholpen door John. Ook de bij de receptie zijn ze heel kundig Ook hebben ze veel sport toestellen ,waar heel veel goede begeleiding bij geboden word. Ik adviseer deze praktijk aan.”

Bejegening: 9/10

Deskundigheid: 9/10

Informatie: 10/10

Behandeling: 9/10