Bewegen is de beste manier om je lichaam sterk en gezond te houden. Maar soms is voorzichtigheid geboden, en dan is professionele begeleiding de beste keuze. Centrum voor Beweging & Therapie is een vooruitstrevend, multidisciplinair behandelcentrum dat je op jouw niveau begeleidt met opbouwende richtlijnen voor beweging.

Centrum voor Beweging & Therapie helpt je gecontroleerd aan je lichaam te bouwen.

Osteopathie

Ingeborg d’Hondt verzorgt in ons centrum osteopathie voor volwassenen, baby’s en kinderen. Dit is een manuele geneeswijze, waarbij gelet wordt op de samenhang tussen de weefsels in je lichaam. Voor bepaalde diagnoses werkt dat effectief. Heb je vragen over deze behandeling?

Neem contact op

Oefentherapie

Deze therapievorm draait om het identificeren en geleidelijk aanpassen van een ongunstige lichaamshouding. In het Centrum voor Beweging & Therapie in Eindhoven vind je oefentherapie Cesar en Mensendieck, maar ook psychosomatische oefentherapie. Marjolein Schillemans en Sanne de Jong begeleiden je hierbij.

Stel hen je vraag

Medische fitness

In de fitnessruimte van ons centrum vind je alle fitnessapparaten die je nodig hebt voor gezonde versterking van je lichaam. Je wordt dan begeleid door een fysiotherapeut. Het kan zijn dat we je fitness voorschrijven, maar je kunt er ook altijd zelf voor kiezen om te komen trainen. Dat is van toegevoegde waarde als je veel sport. Je krijgt dan ook een op jouw wensen afgestemd trainingsprogramma.

Perfect Pilates

Pilates is een trainingsmethode, gericht op een versterking van de kern van je lichaam. Hierdoor verbetert je houding. Je spieren zijn immers sterker. De trainingen worden gegeven op maandagochtend en 2 keer op woensdagavond. Je krijgt ze van Sanne de Jong, een gediplomeerd oefentherapeut Cesar.

Yoga

Ook voor wie van yoga houdt, biedt het CBT opties met deskundige begeleiding. De lessen bestaan uit oefeningen voor flexibiliteit, kracht en concentratie. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, of wat je conditie is. Iedereen kan yoga doen. Angeline van Empel biedt er zorgzame begeleiding bij.

Neem contact op

C’est L’Evi Psychologie

Evi Sommen geeft in het Centrum voor Beweging & Therapie individuele therapie en relatietherapie. Ben je zelf of samen vastgelopen en zoek je iemand die je echt kan helpen? Neem eens vrijblijvend contact op met Evi. Ze helpt je stapje voor stapje concrete doelen te bereiken.

Check Evi’s site

Registerpodoloog

Langdurige voetklachten hebben wat extra aandacht nodig. Trek op tijd aan de bel bij de registerpodoloog. Die bestudeert je houding & de structuur van je voet en biedt een behandelplan. Vaak verdwijnen de klachten. Ook voor kleine kinderen van wie de voeten afwijkingen vertonen, biedt podologie uitkomst. Vroeg ingrijpen helpt dan de groei bij te sturen.


Neem contact met ons op

Diëtiste

Je dieet heeft invloed op hoe je je voelt. Soms kun je zelfs met een simpele aanpassing aan je eetpatroon ziektes verminderen of genezen. Sharona van Weert werkt als diëtiste bij CBT. Ze werkt daar met diverse beproefde meetmethoden om symptomen te verminderen. Wil je een afspraak met haar maken? Vraag dan even een verwijzing bij je huisarts.

Neem contact op

Centrum voor Beweging & Therapie helpt je gecontroleerd aan je lichaam te bouwen.

Centrum Voor Beweging en Therapie
Jasonstraat 3 
5631JB Eindhoven 

Kvk: 17255489

Contact

  (040) 2439537

  info@cbtfysio.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00

Dinsdag 08:00 - 21:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 21:00

Vrijdag 08:00 - 18:00